Τηλεφωνικό Κέντρο (Εξυπηρέτηση 24 ώρες / 7 ημέρες): 6977 718299/ 6947 206679 ydroapofraktiki@gmail.com

ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Καθαρισμός – συντήρηση αποχετεύσεων

Με υπευθυνότητα και τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά πιεστικά μηχανήματα, αναλαμβάνουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα τον καθαρισμό της αποχέτευσή σας.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε με το αποχετευτικό σας δίκτυο είμαστε έτοιμοι να το αναλάβουμε και να το διεκπεραιώσουμε με υπευθυνότητα.

Διαθέτουμε 3 φορτηγά αυτοκίνητα πλήρως εξοπλισμένα με τα αντίστοιχα πιεστικά και αποφρακτικά μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας, ικανά να λύσουν προβλήματα όπως βουλωμένες αποχετεύσεις και φραγμένες σωληνώσεις και δυσοσμίες.

 

Σημαντική βέβαια είναι και η συντήρηση των αποχετεύσεων με προληπτικό καθαρισμό των σωληνώσεων από λίπη και λύματα τόσο για τη διατήρηση της σωστής λειτουργίας, όσο και για την αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων.

Για τον προληπτικό καθαρισμό, προτείνουμε τη συντήρηση των αγωγών με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής το οποίο καθαρίζει εσωτερικά όλους τους αποχετευτικούς αγωγούς με την ελεγχόμενη πίεση του νερού.

Έτσι τα φρεάτια διατηρούνται καθαρά, οι σωληνώσεις αποσυμφορίζονται και μειώνονται στο ελάχιστο οι κίνδυνοι από πλημμύρες, καταστροφές κ.λπ.

Πώς να διατηρήσετε καθαρό το αποχετευτικό σας σύστημα;

Z

Με την τακτική συντήρηση των αποχετεύσεων

Z

Mε τον κατάλληλο εξοπλισμό

Z

Με τον προληπτικό έλεγχο και καθαρισμό των αποχετεύσεων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ζητήστε Προσφορά

14 + 4 =

Pin It on Pinterest

Shares
Share This