Τηλεφωνικό Κέντρο (Εξυπηρέτηση 24 ώρες / 7 ημέρες): 6977 718299/ 6947 206679 ydroapofraktiki@gmail.com
ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Αποφράξεις αποχετεύσεων

Η διαδικασία στις αποφράξεις σωληνώσεων και αποχετεύσεων μπορεί να είναι μία αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα εργασία η οποία απαιτεί ειδικές γνώσεις και εξοπλισμό!

Τα σπίτια αλλά και οι εργασιακοί χώροι εμφανίζουν αρκετά συχνά προβλήματα απόφραξης κυρίως στο αποχετευτικό σύστημα. Τα προβλήματα στο αποχετευτικό σύστημα οφείλονται κατά βάση στο είδος των συνδέσεων του αποχετευτικού συστήματος με τις σωληνώσεις του μπάνιου ή της κουζίνας.

Το βούλωμα των αποχετεύσεων συνήθως προκαλείται από την ίδια τη χρήση τους, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα και κακοτεχνία. Συνήθως το πρόβλημα επέρχεται σταδιακά με την μακροχρόνια χρήση του αποχετευτικού δικτύου και σε περιπτώσεις που δε γίνεται περιοδικός καθαρισμός και συντήρηση. Τις περισσότερες φορές οι σωληνώσεις βουλώνουν από υπολείμματα τροφών, τρίχες ή από μικρο-αντικείμενα τα οποία επιταχύνουν δραματικά την φραγή τους. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις που το βούλωμα των αποχετεύσεων οφείλεται σε κακοτεχνίες του δικτύου.

Με τον άριστο εξοπλισμό μας, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας παρέχουμε άμεση και αξιόπιστη λύση τόσο στα μικρά όσο και στα μεγάλα προβλήματα.

Οι αποφράξεις αποχετεύσεων ή σωληνώσεων μπορεί ορισμένες φορές να φαίνονται ως ένα πολύ απλό στην επίλυση θέμα με την χρήση κάποιον χημικών του εμπορίου. Ωστόσο ειδικά όταν το πρόβλημα είναι επαναλαμβανόμενο καθιστά απαραίτητη την παρέμβαση των ειδικών, για καλύτερα και μόνιμα αποτελέσματα.

Αναλαμβάνουμε την απόφραξη του αποχετευτικού δικτύου με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής οριζόντιων και κάθετων σωληνώσεων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ζητήστε Προσφορά

3 + 14 =

Pin It on Pinterest

Shares
Share This