Για την απόφραξη και τον καθαρισμό αποχετευτικών αγωγών διαθέτουμε ειδικά οχήματα πλήρως εξοπλισμένα με δυνατότητες απόφραξης και αναρρόφησης. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στα αποχετευτικά δίκτυα.


  Αναλαμβάνουμε:

  1. Αποφράξεις αποχετεύσεων
  Αναλαμβάνουμε την απόφραξη του αποχετευτικού δικτύου με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής οριζόντιων και κάθετων σωληνώσεων.
  Αν έχει παρουσιαστεί δυσοσμία στα φρεάτια της αποχέτευσης μπορούμε να προβούμε σε προληπτικό καθαρισμό με ελεγχόμενη πίεση νερού. Με αυτόν τον τρόπο τα φρεάτια θα καθαρίσουν από το πουρί και τα λίπη.
  Αν έχει βουλώσει η λεκάνη ή έχει φράξει ο νιπτήρας του μπάνιου ή της κουζίνας σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το ξεβούλωμα της κουζίνας γίνεται πλέον εύκολα, γρήγορα και ασφαλής, με υδροβολή σε 90ο C.

  2. Αλλαγές αποχετεύσεων
  Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση σωληνώσεων ύδρευσης και αποχέτευσης του σπιτιού σας.

  3. Αποφράξεις φρεατίων
  Τα βουλωμένα φρεάτια αποτελούν πρόβλημα στη διαχείριση των όμβριων υδάτων. Με άμεση εξυπηρέτηση, αναλαμβάνουμε την απόφραξη των φρεατίων που σας δημιουργούν πρόβλημα.

  4. Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων
  Για προβλήματα όπως φράξιμο σωληνώσεων και δυσοσμίες, προτείνουμε την μηνιαία συντήρηση των φρεατίων με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής το οποίο καθαρίζει το κεντρικό μηχανοσίφωνα και όλα τα δίκτυα που καταλήγουν σε αυτόν.

  5. Έλεγχος - Βιντεοσκόπηση αγωγών με κάμερα
  Με τη χρήση της ηλεκτρονικής κάμερας γίνεται η επόπτευση για έλεγχο και η χαρτογράφηση αγωγών.
  Το σύστημα της κάμερας έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει οποιαδήποτε ζημιά του αποχετευτικού δικτύου και να εμφανίσει στην οθόνη την αιτία του προβλήματος.

  6. Αποκατάσταση - Επισκευές Αποχετεύσεων
  Η διαδικασία αποκατάστασης σωληνώσεων ή η επισκευής κομμένου σωλήνα μπορεί πλέον να αποκατασταθεί δίχως σκάψιμο και γκρεμίσματα. Μπορούμε να επισκευάσουμε κάθε είδους σωλήνων με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση. Αν έχετε σωλήνες αποχέτευσης,υδρορροών, εμπορικών αποβλήτων ή αγωγών πόσιμου νερού κάτω από μπετόν, δρόμους, ή πατώματα εργοστάσιων, έχουμε τα μηχανήματα να τα επισκευάσουμε. Μπορούμε να αποκαταστήσουμε κάθε είδους σωλήνα, με όποιο συνδυασμό διάμετρου ή μήκους. 7. Άντληση Υδάτων σε υπόγεια, δεξαμενές, φρεάτια ,αποχετέυσεις κ.α.π. Αναλαμβάνουμε την άντληση ανεξάρτητων κυβικών από υπόγειους χώρους. 24ωρη Εξυπηρέτηση Δωρεάν εκτίμηση χώρων

  Copyright © 2017 --- ydroapofraxeis.gr -- Κατασκευή Ιστοσελίδων MecDesign